Du skal bruge:
175 g. smør
1 dl. vand
300 g. rørsukker
1
stk. vaniljestang
4 stk. æg
200 g.
hvedemel
120 g. god
kakao
1
tsk. bagepulver
+ en sjat
olie til at fedte silikonehjerteformen med
Sådan gør du:
- Smør og vand smeltes i en lille
gryde.
- Vaniljestangen flækkes på den lange led og
kornene skrabes ud med en lille kniv. Kornene mases sammen med en anelse af
sukkeret på bordet med en paletkniv, således at kornene skilles ad.
- Vaniljesukker, sukker og æggene piskes til tyk
æggesnaps.
- Hvedemel, kakao og bagepulver blandes
sammen og sigtes op i den tykke "snaps". Vend forsigtigt rundt.
- Tilsæt det smeltede smør-vand men der stadig vendes
forsigtigt i dejen.
- Silikonehjerteformen smøres godt med
olie og chokoladedejen fordeles heri og stryges jævnt ud.
Bages ved 175 grader til den har sat
sig og giver efter ved let tryk, ca. 35 - 40 minutter.
** Bages chokoladebunden i silikoneform er det
en stor fordel at nedfryse den bagte bund fuldstændigt inden bunden befries fra
formen.
Den kolde bund er rigtig lækker med vaniljeis,
jordbær og flormelis til.
God fornøjelse,
Lykke
God fornøjelse,
Lykke
Ingen kommentarer:
Send en kommentar