Mhhhmm.... Duften af hjemmebagt knækbrød er bare vidunderlig !
Der er intet som duften af hjemmebag og duften af nybagte knækbrød er skøn! Jeg fik for længe siden denne opskrift af min veninde og måtte bare bage dem med det samme. Jeg blev fra første dag helt vild med dem og har siden bagt dem jævnligt, da de smager så godt.
5 dl. kerner,
(fx hørfrø, solsikkekerner, græskarkærner, sesamkerner og
grove havregryn)
2 tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 dl. Vand
1¼ dl. olie
3½ dl. mel
Sådan gør du
Forvarm ovnen ved 170-185 grader.
Bland alle ingredienserne sammen
og gør en bageplade klar med bagepapir. Spred dejen ud og læg bagepapir over
den udsmurte dej og rul med en kagerulle, så dejen bliver flad. Tag herefter
bagepapiret af og skær dejen ud i firkanter.
Knækbrødene bages i 12-15 minutter til de er gyldenbrune.
Spises lune med lækkert smør til eller gemmes i en kagedåse så de forbliver knasende.
Spises lune med lækkert smør til eller gemmes i en kagedåse så de forbliver knasende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar