lørdag den 6. oktober 2012

KAMMUSLINGER MED PARMASKINKE

// Kammuslinger med parmaskinke omkring //
Kammuslinger til ca. 4 personer
2 pakker frosne kammuslinger (skal tø op natten over)
2 pakker parmaskinke
1 bøtte fjordrejer
1 iceberg salathovedet
4 tomater
1 citron
En sjat olivenolie
Salt og peber

// Kammuslinger som lige er kommet ud af ovnen // 
Fremgangsmåde:
Stil de optøede kammuslinger på en tallerken og lad dem dryppe lidt af.
Put herefter parmaskinke rundt om hver enkelt kammusling med lidt salt og peber ovenpå. Stil dem ved siden af hinanden, dog med lidt plads i et ildfastfad og hæld lidt olivenolie udover.
Sæt dem i ovnen ved en 150 grader (varmluft) og lad dem stege i 15-20 minutter til de er gyldenbrune.
Skyl og skær imens salaten og tomaterne og anret det på en tallerken.
Sæt kammuslingerne ovenpå tallerkenen og hæld lidt rejer udover med citron på.

// Kammuslinger med parmaskinke, rejser og frisk grøn salat //

GOD FORNØJELSE

Lykke 






1 kommentar:

  1. Kan man erstatte parmaskinken med 3-stjernet?

    SvarSlet